Бакарни чајници и ѓезвиња

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
COLOSSUS CL-115C Ѓезве
Ретро стил Обложен со бакар Капацитет од 0,7Л Пречник на дното 7,5цм.  ..
900 MKD
без ДДВ: 763 MKD
COLOSSUS CL-115B Ѓезве
Ретро стил,обложен со бакар Капацитет од 0,35Л Пречник на дното 7цм ..
850 MKD
без ДДВ: 720 MKD
COLOSSUS CL-115 Ѓезве
Ретро стил,обложен со бакар  Капацитет 0,17Л Пречник на дното 7цм ..
800 MKD
без ДДВ: 678 MKD
COLOSSUS CL-112B Ѓезве
Ретро стил,обложен со бакар Капацитет 0,17Л Пречник на дното 6цм  ..
500 MKD
без ДДВ: 424 MKD
COLOSSUS CL-105C Ѓезве
Ретро стил,обложен со бакар Капацитет 0,17Л Пречник на дното 7цм ..
400 MKD
без ДДВ: 339 MKD
COLOSSUS CL-105B Ѓезве
​Ретро стил,обложено со бакар Капацитет 0,7Л ..
550 MKD
без ДДВ: 466 MKD
COLOSSUS CL-104D Ѓезве
Капацитет за 3 класични шољи кафе Капацитет 0,45Л ..
650 MKD
без ДДВ: 551 MKD
COLOSSUS CL-104C Ѓезве
Ретро стил обложено со бакар Капацитет 0,17Л ..
450 MKD
без ДДВ: 381 MKD
COLOSSUS CL-104A Ѓезве
Обложено со бакар Капацитет 0,17Л ..
400 MKD
без ДДВ: 339 MKD
COLOSSUS CL-106 Бакарен чајник
Модел ИНДИЈА Ретро стил обложен со бакар Капацитет од 1.8Л ..
1.150 MKD
без ДДВ: 975 MKD
Unimaks © 2019. UKION SHOPS