Ваги

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
COLOSSUS CSS-3000 Дигитална кујнска вага
LCD екран, максимум 5кг, мери од 1гр, автоматско вклучување/исклучување, голем сад за мерење ..
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
Iskra GKS1561A-BL Дигитална кујнска вага
Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g 4mm дебело калено стакло Контролна плоча на до..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1561-BM Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1561-AP Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1560-FR Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1560-BM Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен панел тач..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GBS1530-WH Дијагностичка вага за телесна тежина
Дијагностички баланс БИА - анализа на биоелектричната импеданса максимално оптоварување: 150 ..
999 MKD
без ДДВ: 847 MKD
ISKRA GBS1530-GR Дијагностичка вага за телесна тежина
Дијагностички баланс БИА - анализа на биоелектричната импеданса максимално оптоварување: 150 ..
999 MKD
без ДДВ: 847 MKD
Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретувањ..
1.190 MKD
без ДДВ: 1.008 MKD
Iskra GBS1500-Sq Дигитална вага за телесна тежина
Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретувањ..
1.190 MKD
без ДДВ: 1.008 MKD
Iskra GBS1500 Дигитална вага за телесна тежина
Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално опте..
999 MKD
без ДДВ: 847 MKD
ISKRA GKS1561-FR Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
Телесна вага
Мери до 130кг. Аналогна. Мери на 1кг. Во 2 бои сина и бела. ..
900 MKD
без ДДВ: 763 MKD
Мултифункционална дигитална вага
Мултифункционалност: мери телесни маснотии,хидратација. Препорачува потребено внесување на калории. ..
3.200 MKD
без ДДВ: 2.712 MKD
Дигитална телесна вага
Можност за користење и како ѕиден саат. Димензии 97х21мм. 4 сензори за мерење. Мери од 100гр до 150к..
1.450 MKD
без ДДВ: 1.229 MKD
Телесна дигитална вага
Дигитална,мери од 100гр до 150кг. LCD дисплеј. 4 сензора,стаклена. ..
1.400 MKD
без ДДВ: 1.186 MKD
COLOSSUS CSS-3500 Вага за прецизно мерење
Капацитет 100гр. Поделба 0.01гр. Со функција за броење парчиња. Високо прецизен сензор за мерење. 0...
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
COLOSSUS CSS-3200 Дигитална кујнска вага
Звучна индикација. Максимален капацитет 5кг. Градација 1гр. Големина на LCD 14мм. Автоматско исклучу..
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
COLOSSUS CSS-3011 Дигитална кујнска вага
Поставување на ѕид или на шипка. Подесен саат кога е во мирување. Подесување на алармот, сензор за т..
2.000 MKD
без ДДВ: 1.695 MKD
COLOSSUS CSS-3007 Дигитална кујнска вага
LCD екран. Максимален капацитет 5кг. Мери на 1гр. Тара функција. Автоматско исклучување. Голем сад з..
1.300 MKD
без ДДВ: 1.102 MKD
COLOSSUS CSS-3006 Мулти дигитална кујнска вага
LCD екран. Максимален капацитет 3кг. Мери на 1гр. Прикажува количина на вода, млеко, масло. Конверзи..
1.350 MKD
без ДДВ: 1.144 MKD
Unimaks © 2019. UKION SHOPS