Пребарување

Критериуми за пребарување

Пребарај:

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
COLOSSUS CSS-3000 Дигитална кујнска вага
LCD екран Максимум 5кг, мери од 1гр Автоматско вклучување/исклучување Голем сад за мерење ..
1.150 MKD
без ДДВ: 975 MKD
COLOSSUS CSS-3006 Мулти дигитална кујнска вага
LCD екран Максимален капацитет 3кг Мери од 1гр Прикажува количина на вода, млеко, масл..
1.350 MKD
без ДДВ: 1.144 MKD
COLOSSUS CSS-3007 Дигитална кујнска вага
LCD екран Максимален капацитет 5кг Мери на 1гр Тара функција Автоматско исклучување Гол..
1.074 MKD
без ДДВ: 910 MKD
COLOSSUS CSS-3011 Дигитална кујнска вага
Поставување на ѕид или на шипка Подесен саат кога е во мирување Подесување на алармот, сензор..
2.000 MKD
без ДДВ: 1.695 MKD
COLOSSUS CSS-3102 Дигитална телесна вага
​Можност за користење и како ѕиден саат. Димензии 97х21мм. 4 сензори за мерење. Мери од 100..
1.450 MKD
без ДДВ: 1.229 MKD
COLOSSUS CSS-3200 Дигитална кујнска вага
Звучна индикација Максимален капацитет 5кг Мери од 1гр Големина на LCD 14мм Автоматско ис..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.017 MKD
COLOSSUS CSS-3250 Телесна дигитална вага
​Дигитална телесна вага Мери до150кг Мери од 100гр LCD дисплеј 4 сензори Стаклена ..
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
COLOSSUS CSS-3260 Телесн вага
​Дигитална телесна вагаМ Мери до 150кг Мери од 100гр LCD дисплеј 4 сензори Стаклена ..
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
COLOSSUS CSS-3312 Мултифункционална дигитална вага
​Мултифункционалност: мери телесни маснотии,хидратација. Препорачува потребено внесување на кал..
3.200 MKD
без ДДВ: 2.712 MKD
COLOSSUS CSS-3400 Телесна дигитална вага
​Дигитална Мери од 100гр до 150кг. LCD дисплеј. 4 сензора Стаклена. ..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.017 MKD
COLOSSUS CSS-3500 Вага за прецизно мерење
Капацитет 100гр Мери од 0.01гр Со функција за броење парчиња Високо прецизен сензор за мере..
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
COLOSSUS CSS-3501 Телесна дигитална вага
4 сензори Капацитет на мерење до 180кг Автоматско исклучување стаклена платформа ..
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
COLOSSUS CSS-3502 Телесна дигитална вага
Капацитет од 100гр до 180кг Автоматско исклучување Стаклена платформа ..
1.100 MKD
без ДДВ: 932 MKD
COLOSSUS CSS-3600 Телесна вага
​Мери до 130кг. Аналогна. Мери на 1кг. Во 2 бои сина и бела. ..
900 MKD
без ДДВ: 763 MKD
Iskra GBS1500 Дигитална вага за телесна тежина
Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално опте..
999 MKD
без ДДВ: 847 MKD
Iskra GBS1500-Sq Дигитална вага за телесна тежина
Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретувањ..
1.190 MKD
без ДДВ: 1.008 MKD
Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретувањ..
1.190 MKD
без ДДВ: 1.008 MKD
ISKRA GBS1530-GR Дијагностичка вага за телесна тежина
Дијагностички баланс БИА - анализа на биоелектричната импеданса максимално оптоварување: 150 ..
999 MKD
без ДДВ: 847 MKD
ISKRA GBS1530-WH Дијагностичка вага за телесна тежина
Дијагностички баланс БИА - анализа на биоелектричната импеданса максимално оптоварување: 150 ..
999 MKD
без ДДВ: 847 MKD
ISKRA GKS1560-BM Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен панел тач..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1560-FR Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1561-AP Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1561-BM Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
ISKRA GKS1561-FR Дигитална кујнска вага
максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
Iskra GKS1561A-BL Дигитална кујнска вага
Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g 4mm дебело калено стакло Контролна плоча на до..
899 MKD
без ДДВ: 762 MKD
Unimaks © 2020. UKION SHOPS