Здрава исхрана

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Рачен блендер
Сечило од не ’рѓосувачки челик. Сила 350W. TURBO функција. За пасирање на храна. ..
1.050 MKD
без ДДВ: 890 MKD
Рачен блендер
Сечило од не ’рѓосувачки челик. Со метален дел за пасирање. Сила 300W. TURBO функција. 2 брзини. Ерг..
1.300 MKD
без ДДВ: 1.102 MKD
Дехидратор-сушач на храна
Сила 250W. Температура на работа/сушење 35’-70’. Одредени производи имаат одредена температура на ко..
3.000 MKD
без ДДВ: 2.542 MKD
Сет керамички тави
Сет од 3 керамички тави. Модерна,ергномса рачка. Керамички слој. Димензии 26цм,22цм,18цм.  ..
2.150 MKD
без ДДВ: 1.822 MKD
Керамаичка тава
Керамики слоп со NANO технологија. Лесна заодржување. Димезија 28цм.  ..
1.800 MKD
без ДДВ: 1.525 MKD
Керамаичка тава
Димезија 26цм. Облжена со квалитетен керамички слој. Нелеплво дно. Произведено понајнови произодстве..
1.800 MKD
без ДДВ: 1.525 MKD
Стаклен поклпувач
Поклопувч за тави,тепсии,wok и слично. Димензија 28цм. ..
400 MKD
без ДДВ: 339 MKD
Керамичка wok тава со поклопувач
бложена со IVORY керамика. Со поклопувач. Лесно за одржување. Димензии 28цм. ..
2.650 MKD
без ДДВ: 2.246 MKD
Кермаика wok тава со поклопувач
Од керамика со NANO технологија. Лесна за одржувае. Димензија 28цм.  ..
1.850 MKD
без ДДВ: 1.568 MKD
Тепсија со поклопувач
Димензии 41х29,5х7цм. Од не ’рѓосувачки челик. Со поклопуач. ..
1.350 MKD
без ДДВ: 1.144 MKD
Соковник мултипрактик 4 во 1
4 во 1 функција. Соковник. Блендер. Мелник. Дроби. Сила 550W. Број на вртежи во минута 13000. ..
5.600 MKD
без ДДВ: 4.746 MKD
Турбо халоген пекач
Печен,грилува,пржи,готви на пареа,одмрзнува,подргејува и слично. Подготовка на пудинг и пуканки. Хал..
5.100 MKD
без ДДВ: 4.322 MKD
Пекач за леб
Можност за печење на леб со грамажа од 480гр или 650гр. Сила 600W. 12 различни програми за печење. 1..
5.600 MKD
без ДДВ: 4.746 MKD
Фритеза на топол воздух
Без масло. Пржи и  тостира (грилува) храна. Топлиот воздух подеднакво циркулира околу храната. ..
4.900 MKD
без ДДВ: 4.153 MKD
Дехидратор-сушач на храна
Сила 350W. 5 тацни. Капацитетот на тацните е 1кг поединечно. 6 сада за подготовка на јогурт. Вентила..
4.400 MKD
без ДДВ: 3.729 MKD
Електрична цитрусна цедалка
Преса за цедење лимон,портокал и друго. Сад со капацитет од 1,2Л. Сила 50W. Поклопувач. 2 додатоци з..
1.150 MKD
без ДДВ: 975 MKD
Блендер
Сила 300W. Капацитет од 500мл. 1 брзина. Сечило од не’рѓосувачки челик. ..
1.500 MKD
без ДДВ: 1.271 MKD
Блендер
Сила од 300W. Капацитет од 500мл. 1 брзина. Сечило од не’рѓосувачки челик.  ..
2.000 MKD
без ДДВ: 1.695 MKD
Блендер
Сила 500W. Капацитет 1,5Л. 2 брзини. Плус ротација. Мобилен бокал лесен за одржување. Ножот може да ..
2.500 MKD
без ДДВ: 2.119 MKD
Блендер
500W. Количина 1,5Л. 2 брзини. Сигурносен микропрекинувач. Боја црна.  ..
2.500 MKD
без ДДВ: 2.119 MKD
Блендер
Со додаток за мелење. Количина 1,5Л. Сила 500W. 2 брзини. Сигурносен микропрекинувач. Боја бела. ..
2.500 MKD
без ДДВ: 2.119 MKD
Готвач на пареа
Максимална сила 700W. 3 различни садови за храна со вкупен капацитет од 11,10Л (капацитети на садови..
3.500 MKD
без ДДВ: 2.966 MKD
Апарат за правење јогурт
Апарат за правење јогурт со 7 стаклени садови. Процесот на правење јогурт трае помалку од 12 сати. П..
2.050 MKD
без ДДВ: 1.737 MKD
Керамичка wok тава
Обем 26 цм. Дизајнирана со модерен принт. Soft touch рачка. ..
1.800 MKD
без ДДВ: 1.525 MKD
Wok сет
Не’рѓосувачки челик. Големина 30 цм. Сет: wok и steamer wok. Steamer wok за готвење на пареа. Можат ..
3.200 MKD
без ДДВ: 2.712 MKD
Smart керамичка тава
Единствена на пазарот-ТOP RING. Специјален слој на ивицата на тавата кга достигнува потребна темпера..
1.900 MKD
без ДДВ: 1.610 MKD
Сет крамичк тави со спатула
Сет од 3 парчиња. 22 цм тава, 26 цм тава и 1 шпатула. Керамички внатрешен слој. Soft tоuch  рач..
2.050 MKD
без ДДВ: 1.737 MKD
Сет керамички тави
2 керамички тави. 24 цм тава и 28 цм тава. Внатрешен керамички слој. Soft touch  рачка. ..
2.050 MKD
без ДДВ: 1.737 MKD
Мермерна керамичка тава
Обем 28 цм . Силиконска рачка. Произведено  по најнови призводствени спецификации. ..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.017 MKD
Керамаичка тава
Обем 26 цм. Дизајнирана со модерен принт. Soft touch  рачка. ..
1.450 MKD
без ДДВ: 1.229 MKD
Специјално структуирана тава
Големина 28 цм. Лесна за одржување. Двапати обложена со специјална мрежа со нелеплива структура. ..
0 MKD
без ДДВ: 0 MKD
Тава со стаклен поклопувач
Не’рѓосуваки челик. Големина 30 цм. Дебилина на челик 0.8 мм.  ..
2.350 MKD
без ДДВ: 1.992 MKD
Unimaks © 2018. UKION SHOPS