Тави

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
COLOSSUS CSS-5527 Повеќенаменски WOK сет
Може да се користи за готвење на пареа или како стандардна тава  Нелеплива површина Може..
1.020 MKD
без ДДВ: 864 MKD
COLOSSUS CL-333 EXCELLENT Сет
Револуционарно 9-слојно дно, 5 стаклени поклопувачи, 5 сада со димензии:  -шерпа1: 16х10,5цм..
4.948 MKD
без ДДВ: 4.193 MKD
COLOSSUS CL-157 Сет керамички тави
Сет од 3 керамички тави Модерна,ергномса рачка Керамички слој Димензии 26цм,22цм,18цм ..
1.776 MKD
без ДДВ: 1.505 MKD
COLOSSUS CL-150 Керамаичка тава
Керамики слоп со NANO технологија Лесна заодржување Димезија 28цм ..
1.487 MKD
без ДДВ: 1.260 MKD
COLOSSUS CL-139 Керамаичка тава
Димезија 26цм Облжена со квалитетен керамички слој Нелеплво дно Произведено понајнови произ..
1.487 MKD
без ДДВ: 1.260 MKD
COLOSSUS CL-156 Стаклен поклпувач
Поклопувч за тави,тепсии,wok и слично Димензија 28цм ..
330 MKD
без ДДВ: 280 MKD
COLOSSUS CL-155 Керамичка wok тава со поклопувач
Обложена со IVORY керамика Со поклопува  Лесно за одржување Димензии 28цм ..
2.189 MKD
без ДДВ: 1.855 MKD
COLOSSUS CL-145 Керамичка wok тава со поклопувач
Од керамика со NANO технологија Лесна за одржувае Димензија 28цм ..
1.528 MKD
без ДДВ: 1.295 MKD
COLOSSUS CSS-5702 Тепсија со поклопувач
Димензии 41х29,5х7цм. Од не ’рѓосувачки челик. Со поклопуач. ..
1.115 MKD
без ДДВ: 945 MKD
COLOSSUS CL-142 Керамичка wok тава
Обем 26 цм Дизајнирана со модерен принт Soft touch рачка ..
1.487 MKD
без ДДВ: 1.260 MKD
COLOSSUS CL-118 Wok сет
Не’рѓосувачки челик Големина 30 цм Сет: wok и steamer wok Steamer wok за готвење на пареа. ..
2.643 MKD
без ДДВ: 2.240 MKD
COLOSSUS CL-160 SMART керамичка тава
Единствена на пазарот-ТOP RING Специјален слој на ивицата на тавата кога достигнува потребна те..
1.569 MKD
без ДДВ: 1.330 MKD
COLOSSUS CL-153 Сет крамички тави со спатула
Сет од 3 парчиња 22 цм тава, 26 цм тава и 1 шпатула Керамички внатрешен слој Soft tоuch&nbs..
1.693 MKD
без ДДВ: 1.435 MKD
COLOSSUS CL-152 Сет керамички тави
2 керамички тави 24 цм тава и 28 цм тава Внатрешен керамички слој Soft touch  рачка ..
1.693 MKD
без ДДВ: 1.435 MKD
COLOSSUS CL-147 Мермерна керамичка тава
Обем 28 цм Силиконска рачка Произведено  по најнови призводствени спецификации ..
991 MKD
без ДДВ: 840 MKD
COLOSSUS CL-143 Керамаичка тава
Обем 26 цм Дизајнирана со модерен принт Soft touch  рачка ..
1.198 MKD
без ДДВ: 1.015 MKD
COLOSSUS CL-130 Специјално структуирана тава
Големина 28 цм Лесна за одржување Двапати обложена со специјална мрежа со нелеплива структура..
1.487 MKD
без ДДВ: 1.260 MKD
COLOSSUS CL-117 Тава со стаклен поклопувач
Не’рѓосуваки челик Големина 30 цм Дебелина на челик 0.8 мм ..
1.941 MKD
без ДДВ: 1.645 MKD
COLOSSUS CSS-5521 Овална тепсија со поклопувач
Со рачки за лесно ракување. Димензии (со рачки 49,5 цм) 44,5х31х9 цм. Обложена со заштитен нелеплив ..
875 MKD
без ДДВ: 875 MKD
COLOSSUS CSS-5621 Тепсија со грил решетки
Грил решетка. Обложена со специјален нелеплив слој против загорување. Димензии 44,5х32х75 цм.  ..
1.446 MKD
без ДДВ: 1.225 MKD
COLOSSUS CSS-5530 Длабока тепсија со решетка
Со рачки за лесно ракување. Димензии (со рачки 49,5 цм) 41х31,5х8 цм. Обложена со нелеплив слој прот..
1.280 MKD
без ДДВ: 1.085 MKD
COLOSSUS CL-146 Керамичка тепсија
Димензии 40х25х5.5 цм. Обложена со квалитетен керамички слој. Произедено по најнови производствени с..
950 MKD
без ДДВ: 805 MKD
COLOSSUS CL-144 Керамичка тепсија
Димензии 42.8х25.3х3.3 цм. Обложена со квалитетен керамички слој. Произведена по најнови производств..
867 MKD
без ДДВ: 735 MKD
COLOSSUS CL-149 Керамичка тепсија
Димензии 35х25х6 цм. Дизајнирана со модерен принт. ..
1.982 MKD
без ДДВ: 1.680 MKD
COLOSSUS CL-148 Мермерна керамичка тепсија
Длабока,мермерна,керамичк тепсија. Димензии 37х27х7 цм. Силиконски рачки. Поизведена по најновите пр..
2.189 MKD
без ДДВ: 1.855 MKD
COLOSSUS CL-141 Керамичка шерпа
Шерпа со модерен дизајн. Керамичка шерпа со димензија 26цм,длабочина од 6,5цм. Стаклен поклопувач со..
2.808 MKD
без ДДВ: 2.380 MKD
COLOSSUS CL-113 Сет помали шерпи
Сет помали шерпи без поклопувач. 5 шерпи со долги рачки. Димензии 12/14/16/18/20цм ..
2.932 MKD
без ДДВ: 2.485 MKD
COLOSSUS CL-223 Професионален сет од 17 парчиња
Не’рѓосувачки челик,Ѕ/Ѕ. Стаклено/метални поклопувачи со термометри. 16х8цм шерпа/една рачка и покло..
12.060 MKD
без ДДВ: 10.220 MKD
COLOSSUS CL-116 Професионален сет од 17 делови
Сетот вклучува 17 делови од не ’рѓосувачки челик. Метални поклопувачи со термометри. 16х8цм шерпа/по..
12.060 MKD
без ДДВ: 10.220 MKD
Unimaks © 2020. UKION SHOPS